Ralph Mulkens

Notaris

Ralph heeft zijn master Onderneming­s­recht aan de Universiteit Utrecht behaald. Sinds 2002 is hij bij verschillende multi­disciplinaire advocaten- en fiscaal­advies­kantoren werkzaam geweest. Vanuit de overtuiging dat een notariaat het beste gedijt in een solitaire onafhankelijke setting zijn hij en zijn team op 1 oktober 2018 Elements Legal gestart.

Als notaris bij Elements Legal houdt hij zich bezig met het geven van juridisch advies op het gebied van diverse ondernemings­­rechtelijke aspecten, meer in het bijzonder is Ralph gespecialiseerd in M&A, Private Equity, Venture Capital en werknemersparticipaties.

Ralph heeft de postdoctorale opleiding tot legal-mediator aan het ADR-Instituut afgerond en ook was Ralph auditor bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).

Cliënten omschrijven Ralph als betrokken, pragmatisch en doelgericht.

We werken aan grote zaken, met nationale en internationale cliënten, strakke deadlines, kortom we werken hard. Maar we hebben ook korte lijnen, helpen elkaar, iedereen kan zichzelf zijn, we maken grapjes met elkaar en we doen zoveel mogelijk leuke dingen.” Lees het volledige interview met Ralph op LinkedIn

M: +31 6 3167 8200

E: ralph@elementslegal.com

LinkedIn profiel