X
Ralph Mulkens

Notaris | Partner

Ralph heeft zijn master Onderneming­s­recht aan de Universiteit Utrecht behaald. Sinds 2002 is hij bij verschillende multi­disciplinaire advocaten- en fiscaal­advies­kantoren werkzaam geweest. Vanuit de overtuiging dat een notariaat het beste gedijt in een solitaire onafhankelijke setting zijn hij en zijn team op 1 oktober 2018 Elements Legal gestart.

Als notaris bij Elements Legal houdt hij zich bezig met het geven van juridisch advies op het gebied van diverse ondernemings­­rechtelijke elementen, meer in het bijzonder is Ralph gespecialiseerd in private equity, werknemersparticipaties en start-up gerelateerde zaken. Ralph is werkzaam voor een groot aantal private equity fondsen.

Ralph heeft de postdoctorale opleiding tot legal-mediator aan het ADR-Instituut afgerond en ook was Ralph auditor bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).

Cliënten omschrijven Ralph als geëngageerd, pragmatisch en doelgericht.

M: +31 6 3167 8200

E: ralph@elementslegal.com

LinkedIn profiel

X
Dayenne Lo-A-Njoe

Toegevoegd Notaris / Partner

Dayenne heeft haar master Notarieel recht en master Privaatrecht aan de VU Amsterdam behaald. Sinds 2007 is zij werkzaam in het notariaat op het gebied van (grensoverschrijdend) ondernemingsrecht. Zij heeft in verschillende functies ervaring opgedaan bij diverse (advocaten en) notariskantoren, waaronder als kandidaat-notaris en als toegevoegd notaris. Naast haar werk bij Elements Legal is zij auditor bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).

Bij Elements Legal houdt zij zich als toegevoegd notaris bezig met alle facetten van het ondernemingsrecht voor zowel nationale als internationale cliënten.

Cliënten omschrijven Dayenne als efficiënt, pragmatisch en integer.

M: +31 6 1140 0253

E: dayenne@elementslegal.com

LinkedIn profiel

X
Ilona Karahan

Senior Legal Associate

Ilona heeft haar master Ondernemingsrecht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen succesvol afgerond. Zij heeft ervaring bij diverse (grote) advocaten- en notariskantoren opgedaan en is inmiddels meer dan vijf jaar binnen de juridische sector werkzaam. Als senior legal associate bij Elements Legal houdt zij zich bezig met advisering op het gebied van het (notarieel) ondernemingsrecht in zowel de nationale als internationale rechtspraktijk, met bijzondere aandacht voor het opzetten van vennootschappelijke structuren, herstructureringen, participaties, het begeleiden van fusies en overnames, corporate governance, joint ventures en het social entrepreneurship.

Cliënten omschrijven Ilona als betrokken, vindingrijk, en resultaatgericht.

M: +31 6 2572 0020

E: ilona@elementslegal.com

LinkedIn profiel

X
Ilonka Brouwer

Senior Kandidaat-notaris

Ilonka heeft haar master Notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam behaald in 2013. Sindsdien is zij werkzaam als kandidaat-notaris, waar zij zich na een paar jaar in de algemene praktijk heeft gefocust op het ondernemingsrecht. Ilonka heeft ervaring op het gebied van nationale en internationale fusies en overnames, herstructureringen en joint ventures. In 2018 heeft zij de Beroepsopleiding Notariaat afgerond.

Ilonka is sinds juni 2021 werkzaam bij Elements Legal, waar zij zich richt op alle facetten van het (internationale) ondernemingsrecht.

Cliënten omschrijven Ilonka als integer, servicegericht en toegankelijk.

M: +31 6 2808 5313

E: ilonka@elementslegal.com

LinkedIn profiel

X
Jeroen Haverkamp

Kandidaat-notaris

Jeroen is na zijn studie notarieel recht aan de Universiteit van Leiden per april 2018 in het notariaat als kandidaat-notaris begonnen. Tijdens zijn studie is Jeroen bij verschillende advocaten- en notariskantoren op het gebied van het (notariële) ondernemingsrecht werkzaam geweest. Daarnaast is hij juridisch medewerker bij de rechtswinkel in Leiden geweest. Tijdens zijn studie heeft hij tevens een studiejaar in het Verenigd Koninkrijk gestudeerd.

Als kandidaat-notaris bij Elements Legal richt Jeroen zich op het (notariële) ondernemingsrecht voor nationale en internationale cliënten. Hierbij adviseert hij onder andere over herstructureringen en overnames, waarbij hij ernaar streeft om met cliënten mee te denken en hen te voorzien van concrete oplossingen.

Cliënten omschrijven Jeroen als verantwoordelijk, zorgvuldig en professioneel.

M: +31 6 1109 2500

E: jeroen@elementslegal.com

LinkedIn profiel

X
Shannon Tjoa

Legal Associate

Shannon heeft haar master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Sindsdien is zij in de ondernemingsrechtpraktijk van het notariaat werkzaam.

Als legal associate bij Elements Legal verricht zij uiteenlopende werkzaamheden met betrekking tot nationale en internationale ondernemingsrechtelijke zaken, waaronder corporate housekeeping, het opzetten van juridische structuren, het opstellen en wijzigen van statuten alsmede het begeleiden en effectueren van herstructureringen, fusies en splitsingen.

Cliënten omschrijven Shannon als amicaal, doortastend en gedreven.

M: +31 6 2572 0090

E: shannon@elementslegal.com

LinkedIn profiel

X
Jonne Bakker

Legal Consultant

Jonne heeft in 2012 haar HBO-Rechten diploma aan de Hogeschool van Amsterdam behaald. Sinds haar studie is zij bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest en in mei 2018 heeft zij de overstap naar het notariaat gemaakt.

Als legal consultant bij Elements Legal houdt zij zich vooral bezig met de legalisatiepraktijk en (juridische) ondersteuning.

Cliënten omschrijven Jonne als positief, energiek en proactief.

M: +31 6 1109 4466

E: jonne@elementslegal.com

LinkedIn profiel

X
Anja Doolan

Legal Associate

Anja heeft haar Bachelor European Studies met een major in rechten aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Vervolgens heeft zij in 2020 haar Master International and European Law afgerond. Tijdens haar studie werkte zij mee aan de Amsterdam European Law Clinic en heeft in augustus 2020 de overstap naar het notariaat gemaakt. Als legal consultant bij Elements Legal houdt zij zich voornamelijk bezig met de legalisatiepraktijk.

Cliënten omschrijven Anja als zorgvuldig, analytisch en toegewijd.

M: +31 6 3417 5944

E: anja@elementslegal.com

LinkedIn profiel

X
Jancy Klaasse

Legal Consultant

Jancy heeft in 2017 haar HBO-Rechten diploma aan de Haagse Hogeschool behaald. Sinds haar studie is zij bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest en in mei 2018 heeft zij de overstap naar het notariaat gemaakt. Op dit moment is zij bezig met het afronden van haar Pre-master Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit van Amsterdam om hierna haar master aan de VU van Amsterdam te volgen. Jancy heeft uiteenlopende werkzaamheden met betrekking tot het Ondernemingsrecht verricht, waaronder corporate housekeeping, (inter)nationale transacties, herstructureringen, overnames & fusies.

Cliënten omschrijven Jancy als proactief, doelgericht en enthousiast.

M: +31 6 4358 3211

E: jancy@elementslegal.com

LinkedIn profiel

X
Anastasiia Kachalova

Legal Associate

Anastasiia heeft twee masters International and European Law en Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Sinds haar studie heeft zij stages bij verschillende internationale advocatenkantoren gelopen. Zij heeft tevens deelgenomen aan de European Corporate Finance Law Excellence Course aangeboden door de Universiteit Maastricht. Als legal consultant bij Elements Legal houdt zij zich vooral bezig met de juridische werkzaamheden omtrent nationale en internationale ondernemingsrechtelijke zaken.

Cliënten omschrijven Anastasiia als ambitieus, verantwoordelijk en betrouwbaar.

M: +31 6 48 06 43 87

E: anastasiia@elementslegal.com

LinkedIn profiel

X
Quinty van der Meijden

Junior Legal Consultant

Quinty heeft in 2022 haar Bachelor Notarieel Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen behaald. Op dit moment is zij bezig met haar Master Notarieel Recht. Tijdens haar studie heeft ze als werkstudent ervaring bij verschillende notariskantoren opgedaan. Als junior legal consultant bij Elements Legal houdt zij zich vooral bezig met de juridische werkzaamheden omtrent nationale en internationale ondernemingsrechtelijke zaken.

Cliënten omschrijven Quinty als integer, proactief en vastberaden.

M: +31 6 4358 3208

E: quinty@elementslegal.com

LinkedIn profile

X
Claudia de Croes

Finance Manager

Claudia heeft haar studie Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Utrecht behaald. Na haar studie heeft ze veel ervaring in de financiële dienstverlening opgedaan. Als Finance Manager is ze verantwoordelijk voor de financiële administratie bij Elements Legal.

Collega's omschrijven Claudia als betrouwbaar, stabiel en zorgvuldig.

M: +31 6 1127 0184

E: claudia@elementslegal.com

LinkedIn profile